Ми в соціальних мережах:
facebook-group

sipbudbc@gmail.com

clear-image
Написати нам
  • Виготовлення будинків
    за канадською технологією

    від150 $
    за 1 м²

    tag
    Заявка на розрахунок:


    Розрахувати
    Заявка на розрахунок:
    Розрахувати

СКАНДИНАВСЬКИЙ СТИЛЬ в будівництві

article 17 doma_sip

Скандинавський стиль популярний в країнах Європи, США та Канаді. Даний стиль ґрунтується на застосуванні в будівництві тільки природних матеріалів. При цьому такі будинки максимально органічно вписуються в навколишній ландшафт. При цьому скандинавські країни відомі холодними зимами. Тому, будинки в такому стилі відрізняються високими теплоізоляційними якостями.

Особливості скандинавського стилю

Скандинавським називають ще канадський будинок. Через схожість кліматичних умов і прихильність до природних матеріалів, зазначені стилі мають багато спільних рис. Їх основні особливості:

article 17 149
  • Необхідно захищатися від холодів. При цьому даний стиль не передбачає зведення будинків з цегли або бетону. Тому, найкращим варіантом є СІП панелі. Зазначений будівельний матеріал складається з двох площин вологостійкого матеріалу, між якими знаходиться спінений утеплювач. Панелі стискаються під великим тиском, що призводить до рівномірного розподілу утеплювача по всій поверхні;
  • Наявність великих вікон. У проектах подібних будинків буде доречним друге світло. Дане рішення дозволяє влаштовувати високі вікна, висота яких становить кілька метрів. При цьому будинок буде надійно захищений від протягів. Адже утеплювач між площинами сіп панелі не пропускає вологу, вітер, і надійно утримує тепле повітря всередині приміщень;
  • Будинки повинні бути ефективними з точки зору споживання енергії. Не потрібно витрачати багато ресурсів, щоб усередині будинку було тепло і затишно. Цієї мети також вдається домогтися за рахунок застосування сіп панелей. Завдяки їм, опалювальний котел буде працювати на невеликій потужності. Однак якісне утеплення дозволить опалювати будинок, задіюючи мінімум ресурсів. Тому, комунальні платежі в канадських будинках набагато нижчі, ніж в будинках, побудованих за якоїсь іншої технології.
article 17 59

Таким чином, застосування зазначених панелей забезпечує зниження витрат ресурсів і забезпечує комфортну температуру будинку. Треба відзначити, що навіть при вимкненому опаленні, в будинку буде зберігатися задана температура протягом кількох днів.

Як будуються канадські будинки

Такі будинки зводяться за один сезон. Замовник вибирає той чи інший проект, і компанія виготовляє по ньому будинок. При цьому завжди є можливість видозмінити проектні рішення або створити абсолютно новий проект. Власне виробництво дозволяє реалізувати будь-які задуми із сіп панелі.

Готовий до монтажу комплект з елементів будинку доставляється на ділянку замовника і там збирається майстрами компанії. Весь процес займає не більше 2-3 місяців. Можна замовити монтаж інженерних мереж, влаштування покрівлі та інші роботи під ключ.

Щоб зробити замовлення, потрібно тільки запитати зворотний дзвінок або набрати менеджера за багатоканальним номером.

 
 
Швидке замовлення:
+380
Чекаю дзвінка



Відправити
Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація:

Зареєструватися